مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کارفرما با پیمانکار در پرداخت

با سلام
چنانچه در قرارداد پیمانکار نوشته باشد که هرگونه پرداخت توسط کارفرما به عهده پیمانکار نمی باشد و تعهدی در پرداخت آن ندارد ولی در هنگام کار به کارگران و نصابها پول پرداخت نکند و کارفرما پرداخت کند آیا میشود پول پرداختی را از حساب پیمانکار کم نمود با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اجرای هر تعهدی از سوی متعهد نیاز به اذن او یا دادگاه می باشد.لذا هرچند مطالبه وجوه پرداخت شده حق شما است اما بابررسی بیشتر موضوع ممکن است امکان طرح متصور باشد . موفق باشید