مشاوره حقوقی رایگان - بحث داوری

سلام بنده با شرکام در شرکتی دچار مشکل شدم و در اساسنامه شرکت نوشته شده به هنگام اختلاف به داور مراجعه شود . ولی داور تعیین نشده . چه اقدامی باید انجام دهم .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درمواردی که طرفین معامله یا قرارداد، متعهد به معرفی داور شده ولی داور یا داوران خود را معین نکرده باشند و در موقع بروز اختلاف ‌نخواهند و یا نتوانند در معرفی داور اختصاصی خود اقدام و یا در تعیین داور ثالث تراضی نمایند و تعیین داور به‌ دادگاه یا شخص ثالث نیز محول نشده‌ باشد، یک‌طرف می‌تواند داور خود را معین کرده و به‌ وسیله اظهارنامه رسمی به ‌طرف مقابل معرفی و درخواست تعیین داور نماید و یا نسبت به تعیین‌ داور ثالث تراضی کند. دراین‌ صورت طرف مقابل مکلف است ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه داور خود را معرفی و یا در تعیین داور ثالث تراضی‌نماید. هرگاه تا انقضای مدت یادشده اقدام نشود، ذی‌نفع می‌تواند حسب مورد برای تعیین داور به‌دادگاه مراجعه کند.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می توانید داور خود را معین کرده و به وسیله اظهارنامه رسمی به طرف مقابل معرفی و درخواست تعیین داور نمایید و یا نسبت به تعیین داور ثالث تراضی کنید. در این صورت طرف مقابل مکلف است ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه داور خود را معرفی و یا در تعیین داور ثالث تراضی نماید. هرگاه تا انقضای مدت یادشده اقدام نشود، ذی نفع می تواند حسب مورد برای تعیین داور به دادگاه مراجعه کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با موافقت سایرین داور تعیین نمایید و در صورت مخالفت یا عدم همکاری سایرین داوری تعیین و از طریق اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید