مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته چک

با سلام بنده در مورد خرید اجناس موردنیاز مغازه ام با شخص دیگری اشنا شدم که مبلغ سیصد ملیون تومان طی ده فقره چک سی ملیون تومنی به فاصله ده روز به ده روز به ایشان دادم که ایشان در یک خریدم مبلغ 50ملیون جنس تقلبی بهم فروخته واجناس توسط صنعت و معدن توقیف شده حال نامبرده مبلغ جنس قلابی رو پس نمیده واسه بقیه چکها هم تامین خواسته گرفته هرچند دوسه پرونده کیفری وحقوقی با نامبرده در مراجع قضایی درحال رسیدگی داریم چگونه علیه ایشان برای تامین خواسته ایشان اقدام نمایم تا تامین خواسته ایشان لغو شود ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از دادگاه محترم تقاضای تامین خواسته داشته باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید