مشاوره حقوقی رایگان - گول خوردن در شورای حل اختلاف

با عرض سلام و خسته نباشید.
من شاکی یک پرونده ضرب و جرح بودم و پزشکی قانونی هم رفتم، و دیه نوشته بودن ، به دلیل عدم رضایت من، پرونده بعد از مراحل شورای حل اختلاف در دادسرا ، کلانتری ، بازپرسی به شعبه پنج دادگاه ارسال شده بود ک زنگ زدن بهم رفتم اونجا و بهم گفتن به متهم رضایت بده تمام شه بره منم با کمال سادگی اصلا نپرسیدم چقدر دیه برای متهم صادر شده تا بدونم یا اصلا چرا باید رضایت بدم. قاضی شعبه گفت چقدر برای درمانت خرج کردی گفتم ده میلیون تومن. اون هم هشت میلیون تومن از متهم گرفت به من داد و منم رضایت دادم. بعد حالا میفهمم چقد در حقم ظلم شد.در کل در پزشکی قانونی چهار تا خراشیدگی همراه با خون اما بدون خونریزی به اندازه یک سانتی متر در گلوم ایجاد شده بود. دو تا خراشیدگی هم در پشت بازوم به اندازه سه سانتی متر بدون جاری خون ایجاد شده بود. به اندازه قند یک تورم در سرم ایجاد شده بود. یک خراشیدگی به اندازه یک سانتی متر هم در داخل صورت دهانم ایجاد شده بود ک یک هفته بخاطر درد و سوزش نمیتونستم غذا بخورم،یک طرف صورتم متورم شده بود و دو ساعت هم بیهوش کامل بودم چون ضارب این همه بلا را با اجر ساختمان به سرم اورده بود. سوالم اینجاس که به نظر شما چقد دیه داشت این جراحتام؟ و اینکه باز هم میتونم برم از میزان دیه اطلاع کسب کنم؟ خیلی ناراحت هستم که گول خوردم. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پزشکی قانونی میزان صدمات وارد به فرد را به دادگاه اعلام می‌کند. سپس دادگاه با توجه به نرخ دیه در آن سال و میزان آسیب‌های وارد شده به فرد، میزان خسارت جانی را تعیین خواهد کرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام از طریق پزشکی قانونی درصد دیه را بپرسید قابل محاسبه است اما با رضایت شما پرونده مختومه شده اما راه برای شکایت حقوقی باز است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتباه کردی رضایت دادی ،حالا نگفتی که چه دادنامه ای برایت صادر شده، از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید و دادنامه را برام بخوانید تا راهنمای کنم