مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مهریه بذل شده

باسلام.
من مهریه خودم رو درقبال گرفتن وکالت طلاق با بذل کلیه حقوقات شرعی بذل کردم به صورت دست نویس وامضا واثرانگشت پدرم هم هست .وبعدش وکالت طلاق بلاعزل با حق دریافت تمام حقوقات شرعی از شوهرم گرفتم که توی این وکالت اجازه طلاق واخذ مهریه به من داده شده‌ .الان اون سند دست نویس معتبر هستش؟؟
واینکه میتونم الان دادخواست مهریه بدم؟
چون اون وکالت طلاق هیچ اشاره ای به بذل مهریه نکرده فقط سند دست نویس هست که من بذل کردم مهریه خودم رو.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی معارض ان سند نباشد معتبر است مگر انکه ثابت شود در حالت اکراه و اجبار تنظیم شده

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که شهودی داشته باشد و به امضا و اثر انگشت شما رسیده باشد قابل استناد در دادگاه بوده و نمیتوانید مطالبه نمایید