مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم طلاق

سلام بنده سه تا سوال دارم رای بر اساس طلاق خلع از طرف زوجه با بذل 277 سکه از 313 سکه مهریه که 36 عدد قبل از درخواست دریافت نموده صادر شده
1-در صورت قطعیت من هم میتوانم حکم را به اجرا و ثبت برسانم یا فقط زوجه باید اقدام کنه
2-آیا اجازه درخواست متن درخواستی در ثبت دارم و چه باید بنویسم که زوجه نتواند به مهر بذل شده رجوع کنه و درخواست چیزی نداشته باشه (مثل اینه و شمعدان و قرآن عقد و ...)
3 - اگه من متنی اضافه نکنم و اصلا حضور پیدا نکنم در دفترخانه بعد از پایان عده زوجه می‌تواند به مهر رجوع کنه
4- بعد از پایان عده اگه طرفین بخواهند به عقد هم در بیایند امکان پذیره و باز هم شرایط قبل برگشت میشه یا باید عقد و مهریه جدید تعیین شود
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول در دادنامه طلاق راجع به مهریه تعیین تکلیف می گردد و وقتی صحبت از بذل بیاید دیگر نیازی به اضافه کردن متن دیگری نیست با این حال میتوانید هر متنی که تمایل داشتید در ثبت اضافه کنید
در خصوص ازدواج مجدد خیر منعی وجود ندارد مجددا باید اقدام به عقد نکاح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طلاق به درخواست زوجه باشد ایشان می‌بایست اقدام نماید