مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه به حساب

سلام‌ وقت بخیر

بنده داخل تلگرام به کار معرفی شدم ومثل اینکه مبالغ هک شده و دزدی به حساب من واریز شده ولی من خیلی زود متوجه شدم و به اون مبالغ حتی هزار تومن هم دست نزدم و خودم رفتم حسابمو مسدود کردم قبل پلیس فتا

4 تا شاکی داشتم که رضایت 3 تای اون ها رو گرفتم و شکایشتشونو تو مرحله دادسرا پس گرفتن و حتی حضوری هم رفتم تهران

شاکی چهارم مال استان خوزستان بندر ماهشهره که 8 تومن از پولش واریز شده به حساب من و وقتی بهش زنگ زدم در جواب گفت از حساب من 30 تومن برداشت شده و بقیش نمیدونم کجا رفته با اینکه میتونم به حساب شما 8 تومن اومده شما 30 بده رضایت بدم..به پلیس فتا شهر خودمون اعلام کردن گفتن این برای خودش گفته شما قانونی پیش برو همون پول خودشو بگیره منم بیخیال رضایت گرفتن شدم تا اینکه برام کیفر خواست صادر شده از بندر ماهشهر و پرونده رفته دادگاه...چطور وقتی من حتی به پول هم دست نزدم مجرمم؟..بر چه اساسی کیفر خواست صادر شده؟..و اینکه حکم این موارد چیه و اگه من رضایتشونو بگیرم تموم میشه؟..ممنون میشم کامل راهنمایی کنین ممنونم

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

اظهار نظر نيازمند بررسي مدارك است ضمنا شما بايد دفاعيات واظهارات خود را حداقل در فال يك لايحه ارسال مي نموديد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد