مشاوره حقوقی رایگان - تایید نظریه

سلام کارشناس یک نفره سفید امضا بودن رو تایید کرده اگر اعتراض بزنیم میرود کارشناسی سه نفره ؟ و آیا احتمال دارد کارشناسان بعدی بگن سفید امضا نبوده ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مجددا کارشناسی میشود و ممکن است تغییر کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اعتراض و پرداخت هزینه کارشناسی به مرجع بالاتر میرود.بستگی به شرایط پرونده و اوضاع و احوال کارشناسی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست کارشناسی سه نفره را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد