مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن با دلار و سکه

با سلام خدمت وکلای ارجمند . اپارتمانی را میخواهم بخرم کمی دلار و سکه امامی دارم اگر با توافق فروشنده ثمن را با دلار و سکه پرداخت کنم ولی صورتجلسه کنیم که مبلغ ثمن به مبلغ ریالی پرداخت شد و من و فروشنده و2 شاهد از مشاوره املاک هم امضا کنند ایا مشکل قانونی دارد یا مبایعه درست است چون خریدار نیاز به دلار و سکه دارد و برای من هم پرداخت ثمن با سکه و دلار راحت تر است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در قسمت توضیحات قرارداد بنویسید که ثمن معامله با دلار و سکه پرداخت شده است.

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

با سلام بله مي توانيد انجام دهيد به شرط انكه در مفاد قرارداد صحيح قيد نماييد مه در اينده دچار مشكل نشويد