مشاوره حقوقی رایگان - طلب ثمن معامله

سلام من زمینی که تحویلی بنیاد مسکن بود را سال 95 از شخصی خریدم و پول آنرا پرداختم بعدا معلوم شد زمین 48متر کمتر از آنچه اعلام شده بود هست بنده از فروشنده درخواست پول کسری زمین را نمودم ولی وی گفت که پولی برای پرداخت به من ندارد با پیگیری بنده و موافقت بنیاد زمین دیگری از بنیاد مسکن گرفتم(البته با هزینه و پیگیری من) ولی چون زمین اول به نام فروشنده بود زمین دوم نیز به نام فروشنده شد لازم به ذکر است که پول زمین و هزینه های دریافت آن را من دادم فروشنده بامن مبایعه نامه امضا کرد و وکالتنامه کاری بلاعزل نیز به من داد مبایعه نامه ذکر شده که مبلغ مورد توافق طرفین نقدا پرداخت شده اکنون فروشنده مدعی طلب ثمن معامله با خسارت تاخیر تأدیه شده نظر به اینکه در جلسه اول دادگاه فروشنده اقرار به طلب من ازبابت کسری زمین وپرداخت وجه زمین دوم توسط من و هزینه هایی که بنده برای دریافت زمین متحمل شدم ایا میتوانم پرداختی های خود را به عنوان ثمن معامله اعلام کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا بله
ولی موضوع شما باید بررسی گردد جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است البته مدارک باید بررسی گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
علی الظاهر بله امکانپذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دلایل خود را به دادگاه ارایه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق قانون اگر شخصی پولی به دیگری بپردازداصل بر این است که دین خود را پرداخته است و اگر شما پول را به حساب شخص فروشنده پرداخته اید جهت ثمن‌ معامله محاسبه می شود.