مشاوره حقوقی رایگان - ازار جنسی

ایا کسی که از طرف راننده تاکسی اینترنتی ... ازار جنسی دیده باشه میتونه ازش شکایت کنه
ازار جنسی در حد لمس اندام های جنسی بوده ممنون میشم راهی برای پیگیری پیشنهاد بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قابل شکایت و پیگیری است
لیکن بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت داشتن دلیل و مدرک بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابل شکایت است اما دلایل و مستندات آن چیست و چه زمانی اتفاق افتاده جهت مشاوره بیشتر توانی تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما میشود هم به تاکسیرانی برای اخراج وی هم در دادگاه سریعا اقدام کنید