مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

سلام‌من ی سری سوار ی تاکسی اینترنتی شدم بعد خیلی تو پیاما مزاحمت برام ایجاد میکرد و سری اخرم گف اگ بیای فقط ببینمت اگ قبول نکردی دیگه میرم هرگز برنمیگردم منم واسه اینکه دیگ مزاحمم نشه و تمرکزم روی کارامو بهم نریزه رفتم تا حضورا مشکلو حل کنیم چون بار دوم بود ک میرفتم بار اول اصلا دست هم‌نزد، وقتی رفتم گف باشه الان میریم حالا ک قبول نمیکنی و نمیخوای حتی بهت دست هم بزنم ولی بعدش یهو شروع کرد خفه کردن و زدن و رابطه نامشروع ولی در حد دخول نبود فقط لاپایی به اصطلاح انجام داد ک حتی نمیدونستم چی هس اما این کارو انجام داد ، الانم میخوام این واقعه رو فراموش کنم و درسمو با تمرکز بخونم اما نمیدونم میتونم یا نه، چیکار کنم خیلی بابت این موضوع عذاب وجدان دارم.... بنظرتون شکایت بکنم حق رو به کی میدن ، منو مقصر جلوه نمیدن ؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
با توجه به اینکه دخول صورت نگرفته به هیچ وجه قابل اثبات نیست
پس بهتره اصلا شکایت مطرح نکنید
حتما نزد مشاور روانشناس برید و جهت فراموش کردن موضوع و جلوگیری از آسیب های آن از مشاوره آنها بهرمند شوید
با آرزوی موفقیت برای شما

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بخواهید شکایت کنید باید مدرک داشته باشید اما میتوانید به پشتیبانی تاکسی اینترنتی اطلاع بدهید و مدارکی نظیر پیام و ... را ارائه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با پشتیبان تاکسی انترنتی اطلاع دهید و حتما دوره مشاوره و روانشناس را طی کنیپ

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

درخصوص شکایت می بایست دلایل و ادله کافی داشته باشید، در لحاظ روحی با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با نامبرده رابطه تلفنی یا پیامکی داشته باشید و بخواهید شکایت کنید با توجه به توضیحات ارائه شده اگر طرف مقابل انکار کند شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و بدتر این موضوع باعث خواهد شد تمرکز شما برای تحصیل به هم بخوره .
اگر ارتباط پیامکی و تلفنی نداشتید و با تهدید یا اینکه شما را اغفال کرده و پیام های نامبرده را اگر دارید می توانید شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با پشتیبان تاکسی انترنتی اطلاع دهید شکایت فایده ای ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ظاهرا سن شما کم است
حتما شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید و در جلسه دادرسی با دفاعیات شما قابل اثبات است و

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام میتوانید شکایت کنید به اتهام رابطه نامشروع مادون زنا

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع مشاوره تلفنی هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما و سریعا شکایت کنید حتما حق و به شما میدهند بعنوان قربانی و اینکار را به خاطر دیگرانی انجام دهید که ممکن است باز هم قربانی همچنین اشخاصی شوند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شکایت در امور روابط نامشروع بسیار پیچیده است و صرف پیامک یا تماس تلفنی نمی‌تواند رابطه نامشروع مادون زنا را اثبات نماید
گرچه در مواردی اینچنین با کمک پیام ها و بازجویی ممکن هست نامبرده اقرار نماید
در کل در چنین مواردی باید همه جوانب را در نظر گرفت
صرف مجازات طرف مقابل هم حالات روحی شما را تسکین نمی‌دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دلایل قانونی برای اثبات ادعای خود داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نتیجه قابل پیش بینی نیست اگر دلایل ضعیف باشد خروجی مثبتی ندارد تمرکز خود را در تحصیل بگذارید واگر نیاز به مشاوره روانشناسی دارید مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که به عنف ، مورد آزار و اذیت قرار گرفته اید ، بهتر است که نسبت به آن فرد ، شکایت کنید . حتی از طریق اسنپ هم می توانید شکایت کنید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فراموش کنید چون خودت رفتی ، اگر با زور انجام شده باید فورا بعد از خروج از آنجا به کلانتری می رفتی