مشاوره حقوقی رایگان - لایحه

سلام و عرض ادب
طبق توافق بعمل آمده، زوجه در دفتر اسناد رسمی نسبت به تمام پرونده ها اعم از نفقه و ... اعلام رضایت کرده است ولی به هیچکدام از پرونده ها لایحه ای جهت اعلام رضایت نمی فرستد
آیا اگر اسناد رو بنده به شعبه ارائه کنم کافیه یا باید ایشون اعلام رضایت کنه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید در شعبه اعلام رضایتش صورتجلسه شود یا رضایت محضری

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بهتر است ایشان در دادگاه هم لایحه بفرستد اگر لایحه نفرستاد خودتان لایحه داده و اقرارنامه رسمی را ضمیمه کنید درخواست استعلام از دفتر خانه را از دادگاه رسیدگی کننده تقاضا کنید
اگر هم بعدها مدعی شد ب این اسناد استناد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اسناد و مدارک مثبت ادعای خودتان را به شعبه مذبور ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است لایحه تخصصی تنظیم گردد