مشاوره حقوقی رایگان - من با یکی از همکارام چند ساله دارم کار میکنم 13میلیون چک در وجع همین اقا دادم برام گوشی بیاره

من با یکی از همکارام چند ساله دارم کار میکنم 13میلیون چک در وجع همین اقا دادم برام گوشی بیاره اما برام اورد اما همه مشکل داشتن بهش پس دادم گفت یک هفته دیگه برات میارم تاریخ چک رسید دیگه گوشیشو خاموش کرد دفتر کارشم نبود دیروز برام از دادگاه ابلاغیه امد فهمیدم چک منو به یک نفر دیگه داده طرفم برگشت زده رفته شکایت کرده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر گوشی ها معیوب بود باستنادخیارعیب باارسال اظهارنامه فسخ کنید و دردادگاه هم طرح دعوای اعلام فسخ مطرح کنید واگرچک یاپول هم دادید ازش مطالبه کنید