مشاوره حقوقی رایگان - شرایط حضانت

سلام. من یه دختر دوماهه دارم. اگه از شوهرم بخوام جدا شم چطور میتونم حضانتش رو بگیرم؟ همسرم فوق العاده بددهن و شکاک و غیرمنطقیه. خونواده خودش هم قبول دارن اخلاقشو. شغلش آزاده و خیلی هم اهمیت به کارش نمیده. لطفا‌ راهنماییم کنید آیا راهی هست اگه اقدام به جدایی کنم حضانت فرزندمو بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، تا 7 سالگی قمری حضانت فرزندتان با شماست و از این بابت نگرانی نخواهید داشت و صرفا از 7 سالگی تا 9 سالگی قمری (سن بلوغ دختران) ، حضانت فرزند دختر با پدرش است و پس از 9 سالگی قمری ، فرزند دخترتان مخیر است با شما زندگی نماید یا پدرش .

یک وکیل

سلام. حضانت دختر شما تا 7 سالگی با شماست و ایشان فقط میتواند از دادگاه درخواست ملاقات طفل را نماید اما بعد از 7 سال تا 9 سالگی حضانت با پدر بوده و بعد از آن دختر خودش می تواند برای اینکه با چه کسی زندگی کند تصمیم بگیرد