مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و احترام.در ساعت 2100 مورخ یکم فروردین 1402 با خودروی شخصی از ایلام عازم تهران بودم.به جهت باران شدید دید محدود و به همین دلیل با سرعت مطمئنه رانندگی می کردم.در محدوده استحفاظی استان کرمانشاه در کمربندی بیستون اداره راهداری مشغول عملیات اجرایی تعریض راه و در حدود 10 کامیون خاک و نخاله‌ در محل دپو شده بود که به جهت بارندگی شدید و عدم نصب علائم هشداردهنده با این خاک های دپو شده برخورد و علاوه بر این که خسارات زیادی به خودرو وارد شد متاسفانه دچار شکستگی استخوان ستون فقرات و قفسه سینه شدم.و الآن 10 روزه که زمینگیر شدم.آیا امکان شکایت و اخذ خسارت از راهداری وجود دارد یا خیر؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله امکان شکایت دارید و با توجه به نظریه کاردان فنی میزان تقصیر مشخص و به شما خسارت پرداخت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظر افسر و نظریه پزشکی قانونی دیه خود را از مقصر مطالبه کنید.
اگر راهداری مقصر باشد می توانید خسارت ماشین خود را از راهداری بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکایت نمایید و درخواست کارشناس رسمی را مطرح نمایید تا کارشناس رسمی ابتدا کروکی را تهیه و میزان تقصیر اداره راه و پیمانکار را مشخص نماید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک عمل قرار می‌گیرد و البته قابلیت اعتراض هم وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق نظر کارشناس مقصر تعیین و خسارت تعیین میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله و میزان آنرا کارشناس معین میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در این خصوص اظهار نظر کند سپس اگر مورد تایید قرار گرفت دادخواست مطالبه خسارت دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ایا گزارش پلیس را دریافت کرده اید یا خیر؟ اگر در گزارش پلیس راهنمایی و رانندگی و یا پلیس انتظامی موارد مورد ادعای شما ثبت شده است. بله می توانید علیه ارگانی که بی احتیاطی و رعایت اصول ایمنی را و فنی را ننموده است، شکایت نمایید .

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله احتمال داره منتها باید گزارش کارشناسی تصادفات رو دید این نظر شما که میفرمایید مقصر نبودین آیا در گزارش سانحه هم ذکر شده؟مطلب بعدی اینه که باید بررسی بشه اینه که محل تصادف شما داخل حریم شهر بوده یا بیرون محدوده شهر. معمولا شهرداری یا وزارت راه و ادارات تابعه آنها برای انجام پروژه هایشان پیمانکار از بخش خصوصی میگیرند و در قالب قراردادی که با پیمانکار منعقد میکنند تمامی مسئولیتها را بر ذمه پیمانکار می نهند ولی مرسوم هست که پیمانکاران کارگاه را بیمه کنند و داشتن بیمه نامه معتبر هم اقلا در متن قرارداد پیمانکار گنجانده میشه اما نمیشه با قطعیت گفت اون پیمانکار بیمه مسئولیت داشته؟اگه داشته کلوزهای انتخابیش مورد شما رو پوشش میده؟مخلص کلام اینکه ملاک و معیار در پرونده هایی مشابه مورد شما قبل از هر چیز گزارش افسر کاردان و کروکی که وی از صحنه سانحه میده هست.بعد از اینکه مقصر و مسبب اصلی مشخص شد میشه در مورد پرونده نظر داد ضمنا بیمه نامه خودروی خود شما هم باید بررسی بشه چون تحت شرایطی شما میتوانید از محل بیمه خودتان هم دیه بگیرید.در مجموع احتمال اینکه بتونید دیه بگیرید بیش از هفتاد درصد هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما حتما می توانید اما اولین کاری که باید انجام دهی اخذ نظریه و گزارش و کروکی افسر کارشناس تصادفات راهور است و اگر خودتان نمی توانید حتما یک وکیل توانمند در کرمانشاه بگیرید، خدا شفا دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که گزارش پلیس را در دست دارید می توانید در این خصوص با حصول نظریه کارشناسی اقدامات لازم را انجام نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله میتونین از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید طبق نظر افسر و نظریه پزشکی قانونی دیه خود را از مقصر مطالبه کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله اگر علائم هشدار دهنده نصب نشده قطعا میشه شاکی شد ولی اگر شکایت مطرح نکردید سریعتر اقدام کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام....اگر در نظریه کارشناس دادگستری قصورراهداری تائید گردد آری

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به ترسیم کروکی و اظهارنظر افسر تصادفات مبنی بر تشخیص مقصر دارد تا خسارت قابل مطالبه باشد و حتی در فرض تقصیر شما از بیمه راننده دیه شما قابل وصول است

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با سلام اگر دارای گواهینامه و بیمه باشید امکان اخذ دیه از بیمه وجود داره

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

آیا گزارش کارشناس راهور رادارید
اگر نه تامین دلیل نمایید سپس دادخواست مطالبه خسارت جانی و مالی دهید

فرهاد محمدی

جناب آقای فرهاد محمدی :

بله البته اگر در مرحله اول گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی رو داشته باشید و خسارات ماشین رو از طریق کارشناس دادگستری تامین دلیل کرده باشید میتونید طرح دعوا کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
امکان مطالبه خسارت وجود دارد ولیکن درصورتیکه در نظریه کارشناس ،
اداره راه مقصر حادثه شناخته شده باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید هم از بیمه و هم از راهداری شکایت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بله . ابتدا تقاضای کارشناس برای تعیین میزان خسارت و سپس تعیین کارشناس برای تعیین مقصر نمایید ‌‌‌. جهت مشاوره ارتباط برقرار نمایید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام از طریق تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کارشناس مشخص میکند مقصر کیست سپس مراحل بعدی اقدام نماید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما می توانید شکایت کنید چنانچه مقصر باشند باید خسارت شما را پرداخت کنند.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله شکایت نماید تا کارشناسی شود و مقصر تعیین گردد بر مبنای آن می توانید خسارات خود را دریافت کنید