مشاوره حقوقی رایگان - وکیل برای شخص محجور

باسلام برای شخصی اعلام محجوریت شده دادستانی برای حکم محجوریت به دادگاه فرستاده آیا شخص مذکور میتواند در دادگاه وکیل داشته باشد؟ آیا این امر خلاف دفاع مستقل و ماده 15 امور حسبی نمیباشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بله مشکلی ندارد و ماده 15 در راستای همین مورد است و تعارضی وجود ندارد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ذینفع می تواند شخصاً در دادگاه حاضر شده یا به جای خود به دادگاه نماینده معرفی و بفرستد و یا مشاور همراه خود داشته باشد .