مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر پارکینگ

با سلام
ما ساختمان 15 واحدی داریم که هشت واحد فقط پارکینگ دارن. تمامی انباری ها و موتور خونه در پارکینگ هست و آسانسور هم تا پارکینگ میاد. قسمتی از پارکینگ که چند سال قبل به دلیل گذاشتن لوله فاضلاب قبلا بازسازی شده بود دوباره نشست کرده و نیاز به بازسازی داره که این قسمت مختص به سهم پارکینگ هیچ کس نیست. هزینه بازسازی فقط به عهده واحدهایی هست که پارکینگ دارن یا تمامی واحدها باید مشارکت کنن؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در قسمت مشاعی و غیراختصاصی ساختمان باید تعمیرات شود هزینه برعهده تمامی مالکان است ...