مشاوره حقوقی رایگان - درخواست از دادستان برای دریافت کپی از پرونده پزشکی

سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان عزیز، آیا میشه از دادستان درخواست گرفتن یکسری کپی از نظریات (پزشک) معالج موجود در پرونده نظام پزشکی کرد اگر میشود راهنمایی ام کنید تا برای دفاع از خودم کپی های لازم را از پرونده واقع در نظام پزشکی دریافت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با کمال تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. پرونده در دادسرا است یا نظام پزشکی?اگر در نظام پزشکی است دادستان نمی تواند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با مراجعه به بایگانی مراجع پزشکی میتوانید سوابق خود را دریافت کنید