مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ثابت کنم دینی ندارم

سلام
بنده برج 5 سال 1396 مبلغ 5 میلیون تومان پول درصدی به صورت یک فقره چک از یک سرمایه گذاری گرفتم و یازده میلیون سفته برای بازپرداخت دادم.
تا برج 11 همان سال 4 میلیون تومان‌به حساب شخص ثالث که شماره کارتش را داده بودن ، بابت اقساط پرداخت کردم ، ولی بعلت داشتن قسط معوق ، سرمایه گذار سفته های مرا اجرا گذاشته و شکایتی در حل اختلاف مطرح کرد .
من هم برج 12‌ همان سال به ایشان مراجعه و یک چک به مبلغ کل بدهی به مبلغ 7 میلیون در وجه حامل برای برج 5 سال 1397 دادم که بعلت مشکلاتم قادر به پرداخت آن نشدم و سرمایه گذار چک را به برادرش داده و چکم را برادرش به نام خودش برگشت زد.
علی ایهال سرمایه گذار نسبت به ادامه روند شکایت خود را بابت سفته ها در شورای حل اختلاف پیگیری کرد و از سال 1399 تا سال 1400 نیز جمعا با پرداخت مبلغ حدودا 42 میلیون تومان با محاسبه تاخیر ماهانه از حساب حقوقم پرداخت دین انجام و پرونده مختومه گردید و بنده نیز برای گرفتن سفته ها و چک به علت مشغله پیش سرمایه گذار نرفتم .
اکنون چند روز پیش پیامک ابلاغ ثنا واسم اومد که متوجه شدم آن چک 7 میلیونی را که از قبل پیششون بوده را به شخص دیگری واگذار و او هم در حل اختلاف از من شکایت کرد.
حال چطور میتونم اثبات کنم دینی نسبت به آنان ندارم ؟ در حال که شاهد هم دارم که آن چک را بابت پرداخت بدهی در آن مقطع دادم که پرونده آن بدهی نیز مختومه گردیده است .
ببخشید سوالم طولانی شد .
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت خیانت در امانت طرح و مدارک خود را ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارایه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ جزییات موضوع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک و مستندات و دلایل خودتان را ارائه داده و درخواست رسیدگی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد