مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری

با سلام. بنده به یک نفر از اقوام چند فقره چک دادم سفید امضا و پشت چک ها رو هم طرف امضا نکرده. و سر موعد ایشون به حسابم پول واریز کرده که پاس بشه چک ها. حالا بعد از تقریبا شش ماه بخاطر یه سری اختلافات تهدید کرده که میرم شکایت میکنم و میگم پول های که به حسابت ریختم بخاطر مثلا بدهی که داری به منه. من باید چکار کنم و چجوری ثابت کنم که بدهی ندارم به ایشون

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

بر طبق قانون مدنی هرکسی پول به حساب دیگری واریز کند اصل بر مدیون بودن ایشان است و اگر اکنون می گوید که من طلب داشته ام و مدرکم واریز مبلغ مذکور در حساب شما است ایشان باید ثابت کند که به چه علت پول به حسابتان واریز کرده

یک وکیل

اصولا با واریز به حساب دیگری اساس رو بر مدیونیت فرد قرار میدهند که به حساب شخص دیگر انهم دفعتا واریز کرده و اثبات عدم این موضوع با استماع شهدت شهود قابل اثبات هست ولی دلایل قوی در اختیار دارید مانند شخص ثالث که چک را برداشت کرده و میتونید درجلسه اول دادخواست جلب ثالث هم بدهید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلاموفق ماده ق. م. ممکنه ادعاشون رو رد بکنید . با وکیل مجرب مشورت کنید تا مغبون نشوید