مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

سلام. پدر بنده فوت شده ولی پدر و مادرش زنده هستند و پدربزرگم راضی نمیشود که برگه را امضا کند که ما از پدرمان ارث ببریم به خاطر کدورت های قبلی یعنی پدربزرگ ما را محروم از ارث میکند ایا راهی دارد ارث پدر که اموال و دارایی خودش است را بدست آوریم ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

وراث طبقه اول از درجه اول متوفی عبارت است از پدر /مادر /اولاد و هیچ یک حاجب طرف دیگر نیستند چه حاجب حرمانی جه حاجب نقصانی

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اموال پدر شما یک ششم به پدر بزرگ یک ششم به مادر بزرگ و مابقی به شما می رسد. ولی اگر پدر بزرگ یا مادر بزرگ شما فوت کند و شما عمو و عمه داشته باشید شما از اموال آنها ارث نمی برید