مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام وقت بخیر تودزندگی من یه خانم هست که شوهرم بخاطر اون ن به ما سر میزنه و ن خرجی میده چند مدت پیش مجبور شد بیاد یزد با ماشین شخصی آمد ولی وقتی رسید بهونه کرد که ماشین خرابه و با تاکسی آمد خونه که من ماشین نبینم یک ساعت موند و دوباره برگشت الان ازشون شکایت کردم آیا میتونم دوربین ها رو چک کنم و اون تاریخ ببینم ماشین این خانم امده یزد یا ن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع محسوب نمی‌شود جهت نفقه میتوانید اقدام کنید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است