مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه در قبال جاری شدن صیغه طلاق

سلام
من 24اسفند14٠٠عقد کردم و عروسی هم گرفتیم و از 15خرداد با اقا قطع ارتباط کردیم و شروع به انجام مراحل طلاق توافقی کردیم(جلسات مشاوره تموم شده)(و تمامی طلاجات،البسه،هدایای طرفین،به یکدیگر تحویل داده شده)اما حالا که میخوایم از خدمات قضایی وقت دادگاه بگیریم،اقا میگن اول مهریتو ببخش بعد(در حالی که در تفاهم نامه نوشته شده زوجه در قبال مهریه و نفقه در ازای جاری شدن صیغه طلاق ادعایی نخواهد داشت)اما زوج میگه اول همینطوری باید ببخشی،میدونم بعدش کلی اذیتم میکنن و عمرا طلاقم بدن،میخواستم ببینم اگر با به اجرا گذاشتن مهریه و نفقه بخوام بترسونمشون که طلاقم بدن،اما پرداخت کنند و طلاق ندن،و مجبورم کنند برگردم به زندگی ایشون ملزم هستن برای شروع زندگی اقدام کنند؟یا میتونن تا اخر عمرم طلاقم ندن و من رو سردرگم نگه دارن؟!(تو این مدت یعنی تا تاریخ 14٠1/6/29 دنبالم نیومدن،تمکین هم کردم دوران عقد اما هزارتومن نفقه ندادن)یا
متشکرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است همزمان با بخشیدن مهریه ، وکالت در طلاق هم به شما بدهند. در اینصورت بدون حضور و رضايت زوج مي توانيد طلاق بگیرید

پرسشگر :

سرکار خانم احمدی ممنونم از پاسخگوییتون این اقا من رو خیلی اذیت کردن من حق طلاق نمیخوام چون بازم من باید هی اینور اونور بودوام?
من میخوام رضایت به طلاق توافقی بدن که خودشونم تو پروسه ی خسته کننده ی اداری باشن
بعدم من حق حبس ندارم،و اقا هم خونه ندارن هنوز اقا میتونن الزام به تمکین کنن و من دادگاه بگم اگر خونه تهیه کنن راضی به تمکینم؟

یا باید الان که خودمون خونه نداریم و هر دو خونه ی پدرمون هستیم من برم ازشون تمیکن کنم و نکنم ناشزه میشم؟

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیازی به بخشش مهریه قبل از وقوع طلاق نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
هیچ شخصی و هیچ دادگاهی نمیتواند زوجه را به ادامه زندگی مشترک اجبار نماید

خیر با شرایطی امکان طلاق وجود خواهد داشت

شما باید در دفتر خدمات قضایی
، ابتدا دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری و الزام زوج به تهیه منزل مستقل در شأن زوجه را مطرح نمایید

و سپس در اجرای ثبت ،
درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و ...