مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اپارتمان به لحاظ امکان فروشان توسط خواهرم که ملک خواهر متوفایم حین الفوت به نام ایشان شده

باسلام خواهرم به لحاظ بیماری پیوند کلیه و دیابت در بیمارستان مشهد فوت نمود. شوهر خواهرم طبق اظهار خواهرم وکالت نامه ای از خواهرم قبلا در هنگام خرید خانه در دفترخانه مشهد تنظیم شده بود داشته است و چون حال خواهرم را وخیم و احتمال فوت را داشت قبل از فوت (حین الفوت) به همسرشان که خواهر دیگرم باشد انتقال داده تا من و یک خواهر دیگرم را از ارث محروم کنند. من به چه طریقی میتوانم توقیف اپارتمان را بگیرم و نحوه شکایت و توقیف سریع به لحاظ امکان فروش ان توسط خواهرم چگونه است؟ لازم به ذکر است من سابقه ای از مدارک ندارم ولی دفترخانه و بنگاه معاملات ملکی معلوم است. ایا انحصار وراثت در این مقطع که احتمال فروش اپارتمان هست ضروری است؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله انحصار وراثت الزامی است و در صورتی که تبانی و یا تدلیسی واقع شده باشد قابل رسیدگی است وکالت هم پس از مرگ منفسخ است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز ، اگر وکالت فروش از خواهرتون داشته و قبل از فوتش انتقال داده باتوجه به قانون در اینمورد کاری نمیتوانید بکنید ولی اگر انتقال پس از فوت بوده چون وکالتنامه پس از فوت باطل میشود در ثانی اون انتقال و سند هم ابطال میگردد .