مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت هیئت مدیره ساختمان از ورود اثاثیه بنده به آپارتمانم

سلام
آپارتمانی در یک مجتمع مسکونی در شهر تهران خریداری کرده ام و جلوی تراس خودم را به وسیله پنجره آلمینیومی بسته ام. این کار قبل از من هم توسط دو نفر دیگر از ساکنین انجام شده بوده. ضمن اینکه تراس من از خیابان ویو ندارد ولی آن دو ترس از خیابان هم دیده میشوند.
هیئت مدیره از من خواست که پنجره جلوی تراس را بردارم و من هم عنوان کردم که هر وقت دو واحد دیگر این کار را انجام دهند من هم انجام خواهم داد.
پس از این کش و قوس ها هیئت مدیره به نگهبانی مجتمع اعلام کرده اند که بنده حق ورود اثاثیه به واحد خود را ندارم.
آیا هیئت مدیره چنین حقی دارد و آیا این امر مصداق ممانعت از حق است؟
من چه کاری میتوانم انجام دهم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، آپارتمان نشینی همانند شهر نشینی قواعد و آداب مختص به خود را دارد و از لحاظ نوع فرهنگ (و نه قاتون تملک آپارتمانها و آئین نامه اجرایی آن) برخورد ساکنین آپارتمانها بسته به محل وقوع آپارتمان (اینکه در مناطق مرفه نشین و نقاط مرغوب شهر یا نقاط غیرمرفه نشین و نقاط غیر مرغوب شهر باشد متفاوت است.) غیر از تغییر در سر درب و نمای ظاهری بیرونی واحد آپارتمانی ، منع قانونی دیگری وجود ندارد . هیئت مدیره ساختمان حق ممانعت از ورود اسباب و اثاثیه مالک یا مستأجر را به واحد آپارتمانی به علت یاد شده و یا علل قانونی دیگر نخواهد داشت و در صورت ممانعت ، می توانید به عنوان جرم ممانعت از حق بر علیه مرتکب یا مرتکبین در دادسرای محل وقوع جرم شکایت نمائید . تجربیات مشاهداتی اینجانب حکایت از این دارد در مناطق مرغوب و مرفه نشین شهر تهران ، معمولاً در نمای بیرونی و خارجی مجتمع های آپارتمانی به لحاظ حفظ زیبایی آن ، مالکان و یا ساکنان تغییری از لحاظ مسدود نمودن تراس (بالکن) و یا آویزان نمودن رخت و لباس ایجاد نمی نمایند ولی در مناطق غیرمرغوب و غیرمرفه شهر متأسفانه به وفور اینگونه موارد قابل مشاهده است.

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
مصداق بارز ممانعت از حق میباشد .