مشاوره حقوقی رایگان - تاتوکار

سلام من تاتو کار هستم و در منزل کار میکنم ولی رضایتنامه میگیرم خانومی 9ماه پیش اومدن پیشم و تاتوی ابرو و لب انجام دادن و برای مادرشون هم انجام دادم قبلا تاتو ابرو داشت من هاشور زدم که سطحی تره الان بعداز 9ماه رفته پزشکی قانونی شکایت کرده که گوشت اضافه و اسکار درآورده چطور میتونم ثابت کنم جای دیگه رفته یا سیستم ایمنی بدنش مشکل داره؟ چون لب خودش و مادرش هم از همین مارک زدم و برای همه مشتریهام همینطور ...
ولی این خانوم اگه لیزر موهای زائد کرده یا جای دیگه رفته یا رنگ قبلی حساسیت داده باشه من چجوری ثابت کنم؟؟؟ممکنه بیماری زمینه داشته یا بعداز واکسن کرونا حساس شده
سوال من اینه که بعداز 9ماه من مقصر هستم؟و اگه دیه بخوان چقدر باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تقاضای ارجاع به کارشناس بدهید ولی شما چون بدون مجوز از وزارت بهداشت این کار را کردی به هر حال مقصر هستی