مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام
با توجه به فوت مادرم
آیا ما از ارثیه مادری در آینده سهیم خواهیم شد
با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر منظورتان این است که مادرتان از پدر یا مادرش و یا سایر بستگانش ارث می برد دو حالت دارد، اگر پدر یا مادر یا سایر بستگان قبل از مادر شما فوت کرده باشد و مادر نیز جزء وارث باشد بله و لی اگر پدر یا مادر و سایر بستگان بعد از مادر فوت کنند اگر برای شما دائی یا خاله ای باشد ارث نمی برید در غیر اینصورت ارث می برید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که قبل از مادرتان شخصی از بستگانش فوت کرده باشن که قانونا به مادر شما ارث می‌رسید و هنوز تقسیم نشده بله...