مشاوره حقوقی رایگان - چگونه درخواست طلاق یکطرفه خانومم رو خنثی کنم؟

سلام.
بنده حدود پنج سال پیش ازدواج کردم و خانومم بعد از سه سال از بنده شکایت کردند بابت نفقه دوران عقد و تهیه اثاثیه و منزل. بعد از جلسات دادگاه محکوم به پرداخت نفقه و تهیه مسکن شدم و تجدیدنظرخواهی من هم رد شد. دادخواست اعسار دادم بازهم رد شد. آخرین جلسه دادگاه همین برج پنج امسال بود. بعد از اینکه اعسار هم رد شد بنده شروع کردم به تهیه اسباب و منزل و الان حدود دوماه است که منزل فراهم کردم و در این مدت چندین بار با وکیل همسرم و همچنین با خانواده و خود همسرم صحبت کردیم که راضی بشه و شکایتو پس بگیره و مثل همه مردم طبق رسم و رسومات مراسم بگیریم و بریم سرزندگی که همه چیز آمادست الان. تو این چندماه مارو سر دوندند و همین چندروز پیش یک اخطاریه از دادگاه برایم آمد.
که رفتم دادگا پیگیر شدم که بخاطر چیه این اخطاریه اونجا متوجه شدم که خانومم نه تنها شکایتو پس نگرفته بلکه دادخواست طلاق یکطرفه داده به دادگا و جلسه دادگاه بابت همین است.
سوالم از خدمتتون در رابطه با همینه من چه کاری انجام بدم که این دادخواست طلاق خانومم خنثی بشه؟
آیا دادخواست عدم تمکین بزنم؟ یا شروع کنم به پرداخت نفقه بصورت قانونی که ایشون نتونه طلاق بگیره؟
راه حل برای من چیست لطفا راهنمایی کنید ممنون.
من تا حالا به پرداخت نفقه اقدام نکردم اما هنوز مدتی نگذشته که ایشان موفق به شکایت طلاق شده و حتی گزارش مشاوره قانونی هم تهیه کردند که بدون اطلاع و دعوت به حضور من در جلسات مشاوره رای به عدم امکان سازش دادند. آیا این عمل مشاوره قانونی است؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال آنطور که از فحوای کلام شما استنباط می شود ، این ازدواج پایداری و دوام چندانی تا صدور حکم طلاق زوجه در پی نخواهد داشت . به هر حال چاره ای ندارید که حقوق مالی زوجه خود را تأدیه نموده و یا به نحوی گذشت و رضایت ایشان را اخذ نمائید. ما در این درگاه ، تمامی مساعی مان را بکار بسته ایم تا در جهت احقاق حقوق قانونی متقاضیان مشاوره حقوقی الکترونیکی آنهم بطور مجانی و رایگان ارائه نمائیم و نه به منظور ارشاد و راهنمایی برخی متقاضیان جهت فرار از قانون به قصد پایمال نمودن حقوق شرعی و قانونی دیگران ! پیش بینی اینجانب از گفته های شما اینست که دیر یا زود این وصلت به طلاق منجر خواهد شد پس چه بهتر اینکه زوجین بدون اذیت و آزار یکدیگر با تراضی و توافق هم در خصوص مسائل مالی همچون مهریه ، نفقه و ... ، بطور توافقی از یکدیگر جدا شوند . در فرض سؤال ضروری است نفقه فطعی شده همسرتان را بپردازید تا زمینه ایجاد و اثبات یکی از مصادیق عسر و حرج به منظور تقاضای طلاق از طرف زوجه فراهم نشود و در صورت عدم بازگشت همسرتان به منزل ، طرح دعوی الزام به تمکین همسرتان به منظور اثبات عدم استحقاق نفقه از سوی همسرتان همچنان برای شما محفوظ است .

یک وکیل

اگر به ایشان علاقه داشته و نمی خواهید طلاق بدهید این مسئله را در دادگاه اعلام نمایید و چنانچه بعد از شکایت ایشان بابت پرداخت نفقه و قطعی شدن حکم نفقه تعیین شده از سوی دادگاه را در زمانهای مقرر پرداخت نموده اید بهانه ای برای طلاق از جانب ایشان وجود نداردو بهتر است الزام ایشان را به تمکین از دادگاه بخواهید و در صورت عدم تمکین شما وظیفه ای در قبال پرداخت نفقه نخواهید داشت. در مورد مشاوره هم اعلام بفرمایید که در جلسات حضور نداشته اید