مشاوره حقوقی رایگان - سالن اجتماعات

باسلام من مالک اولیه ساختمان بودم و برای ساختن با شخصی مشارکت کردیم و بخاطر داشتن مراسم ماهیانه قرار ساخت سالن اجتماعات گذاشته شد و بعد از پایان کار سازنده یکی از واحدها رو فروخت و در حال حاضر ایشان با برگزاری مراسم مخالفت میکند چاره چیست؟ یعنی داشتن سالن اجتماعات در ساختمان چه معنایی میتواند داشته باشد وقتی اجازه استفاده ندهند؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر اکثر اعضاء موافق باشند اساساً ایشان حق مخالفت یا ممانعت ندارند، مدیر ساختمان را انتخاب کنید و اگر ممانعت کرد صورتجلسه کنید و می توانید به اتهام ممانعت از حق شاکی بشوید