مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سالن اجتماعات برای مکان تجاری

سلام و خسته نباشید
ما در یک برج در شمال تهران زندگی می کنیم که ساختمان ما دوتا سالن اجتماعات داره. هییت مدیره ساختمان می خواد اون رو به سالن ورزشی بانوان اجاره بده. من سه تا سوال دارم. اول اینکه با توجه به اینکه این تصمیم روی قیمت خونه ها تاثیر میذاره اصلا هیئت مدیره می تونه این کار رو بکنه یا نه (با توجه به اینکه برخی رازی نیستند هرچند اکثریت نباشن)؟! دومین سوالم این هست که کلا این کار قانونی هست یا نه؟ سوم هم اینکه این کار چه مشکلاتی رو برای ساختمان به وجود میاره؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه برج مذکور کاربری مسکونی دارد,مدیران حق اجاره به دیگران راندارند مگرتمامی مالکین راضی به این عمل باشند.چنانچه مصوبه مجمع عمومی باشد,شمابعنوان مالک می توانیدازدادگاه ابطال مصوبه رابخواهید .حتی تبدیل سالن اجتماعات به سالن ورزشی برای استفاده مالکین داخل برج اگربدون رضایت کلیه مالکین باشد,غیرقانونی است.