مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه ای که شوهر بازنشسته حقوقش را فرد دیگری می خورد آیا امکان دارد خانومش آن مهریه را بگیرد

باسلام شوهری که بازنشسته تامین اجتماعی هست و حقوقش برای ضمانت فردی از طرف دادگاه پولش را برداشت می کنند ولی زنش می تواند درخواست مهریه داده است آیا امکان دارد که به زن تعلق گیرد در صورتی که پول شوهر دارد برای فرد دیگری که ضمانت کرده است میرود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از حقوق مستمری بگیر فرد متاهل تا یک چهارم کسر میشود . و هر کس زودتر اجرائیه برده باشد ابتدا برای بدهی آن شخص کسر میشود.
در این موضوع پس از اتمام اقساط طلبکار اول سپس مهریه کسر میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورتی که بیش از بک چهارم حقوق کسر نمیشود نسبت به به مازاد ان امکان پذیر خواهد بود