مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

باسلام بنده مادری دارم که درایام کودکی پدرش میمیرد و حضانت اورا عمویش برعهده میگیردودرخفاهمه اموال این یتیم را تصرف میکتدتااینکه سال گذشته بنده ازدادگاه احقاق حقوقش راکردم باگرفتن وکیل ودراخر متاسفانه انهاباجعل وسندسازی برنده شدندحال خواستم بدانم مامیتوانیم موضوع اجرت المثل املاک کشاورزی را که اززمان فوت پدرمادرم درتصرف این طرف بوده را طلب کنیم باتشکرفراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است باید آرا صادره و اسناد مربوطه رویت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است