مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم در اجرای احکام

با سلام من شاکی پرونده هستم در روند کار ثنا یه پیام اومده مختومه شدن به دلیل اجرای حکم یعنی چه من نه رضایت دادم نه درخواست توقف پرونده دادم میشه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سامانه عدل ایران بدین نحو عمل میکند نگران نباشید مراجعه وپیگیری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حکم قطعی صادر شده و پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام ارسال شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید جهت پیگیری پرونده خود به شعبه رسیدگی کننده مراجعه فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد