مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای چک

باسلام. آیا بانک اجازه دارد که چکی را که امضایش با امضای صاحب چک مطابقت ندارد، بخاطر عدم موجودی برگشت کند و آیا قاضی میتواند چک مورد نظر را چک بی محل خطاب کند. چک خودم رو پدرم امضا کرده و داده به کسی و حالا برگشت شده بخاطر کمبود موجودی و دادگاه من رو بخاطر صدور چک بی محل احضار کرده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در جلسه دادگاه دفاع کنید که چک را من امضا نکرده ام

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
میتوانید علیه پدرتون شکایت جعل نمایید و مدارک و کپی شکایتتون رو به دادگاه حقوقی ارایه دهید و تقاضا کنید که تا زمان صدور رای در دادگاه کیفری به موضوع و مشخص شدن موضوع قرار اناطه صادر میکند .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

ضمنا میتوانید در همان دادگاه حقوقی ادعا کنید که امضا چک مال من نیست و تقاضای کارشناسی و استکتاب دهید