مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای چک

با سلام و احترام فراوان ،اینجانب دسته چک تقاضا دادم ولیکن زمان تحویل متوجه شدم که کسی دیگری با جعل امضای من مبنی بر تسلیم چک به شخص غیر از مالک تحویل شده و کارمند بانک حتی احراز هویت به عمل نیاورده و حتی امضای من مطابقت نداشته و چک را تحویل شخصی دیگر دادند حالا چی کار کنم و موضوع شکایت چه عنوانی باید باشد؟ با تشکر از وکلا دادراه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت درخواست کارشناسی جعل کنید تامین دلیل درخواست بدهین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم � می‌توانید به عنوان تخلف اداری طرح دعوی نمایید و هم از شخص کارمند به عنوان استفاده نامشروع از موقعیت شغلی طرح شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کارمند بانک تخلف انجام داده لذا در صورت احراز تخلف در هیئت رسیدگی به تخلفات کارمندان بانکی قابل رسیدگی بوده و شخصی که چک را با جعل عنوان شما وصول نموده مرتکب جرم شده و مجازات دارد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
کارمند بانک مرتکب تقصیر و تخلف در حفظ و نگهداری دارایی صاحب حساب نزد خود نشده، امین محسوب می گردد؛ لیکن پس از احراز تقصیر و تخلف وی، ید امانی به ید ضمانی تغییر و مسئولیت جبران خسارت وارده به دارایی صاحب حساب را دارد و همین مطلب از مفاد بند ج ماده 35 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351 مستفاد می گردد لذا به جرم جعل و خیانت درامانت قابل پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق بانک مربوطه پیگیری کنید تا به تخلف اداری رسيدگي شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت قصور کارمند می توانید شکایت کنید برای برای جعل امضاء و سرقت دسته چک هم شکایت کنید و به بانک دستور عدم پرداخت چک دهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید و ازکارمند خاطی در کمیسیون تخلفات اداری شکایت کنید