مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل امضای چک

سلام چندین سال پیش برای کار به شهر کاشان با شوهرم سفر کردیم همسرم برای اجاره دکه ای نیاز به چک داشت با یک نفر دوست شد و اون گفت بیا برات تو بانک آشنا دارم دسته چک درست کنیم و از روی مدارک همسرم یعنی کارت ملی و شناسنامه کپی گرفت و یک امضا ازش گرفت که همسرم تا حالا خلافی انجام نداده گذشت تا این که ما دیگه نیازی به چک نداشتیم و اون شخص رو هم ندیدیم به از این که اومدیم شهر خودمون بعد از چند سال از دادگاه شوهرم رو به جرم چک برگشتی 73میلیونی دستگیر کردن همسرم به دادگاه گفت من چک به کسی ندادم و دسته چک نداشتم ولی دادگاه گفت چک شما دست یک مرد همدانی است که از او گندم خریدی و به خاطر این که همسرم زندان نرود ماشین مدل 80داشتیم تحویل دادگاه دادیم و فهمیدیم که از روی امضای شوهرم جعل کردند و دسته چک بیرون میدادم و کار میکردم میخواستم بپرسم آیا بعد از چند سال میشه با خط نگاری ثابت کنیم همسرم چک نداده است؟ پرونده ما کجا تشکیل شده کاشان یا همدان یا کاشمر ؟؟و اینکه شماره پرونده چطوری پیدا کنیم و از کجا پیگیر قضیه باشیم ؟ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تامین دلیل با نظر کارشناسی بدهین
و شماره پرونده از طریق سایت عدل ایران

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از روی مدارک چکی که در دادگاه همدان تشکیل شده است میتوانید جعل را اثبات کنید شکایت شما به طرفیت شخص جاعل مطرح می‌شود

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

تشخیص اصل یا جعلی بودن امضا با کارشناس رسمی دادگستری میباشد و نظر ایشان برای دادگاه تعیین کننده است... شما میتوانید از جاعل به اتهام جعل واستفاده از سند مجعول شکایت نمایید. دادگاه صالح به رسیدگی چک بی محل شوهر شما اگر دعوا کیفری باشد دادگاه شهری است که انجا زندگی میکنید و اگر دعوا حقوقی باشد دادگاه شهری که بانک چک را برگشت کرده است.