مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی مسترد نمودن مال غیر منقول بازگشت به حالت سابق

با سلام یک قطعه زمین در ید تصرف علی قرار گرفته است که بصورت امانت می باشد. صاحب ملک بعد از چند سال بنام صفا با مراجعه نزد علی تقاضای بازگشت مال ودیعه را می کند. در نهایت مال مسترد می شود. بلحاظ اینکه مال امانتی با اضافه مساحت روبرو است و با مطابقت حدود اربعه مندرج در متن سند رسمی و وضعیت فعلی 460 متر اضافی مساحت دارد سبق تصرفات امین پیشتر است. چه دعوایی می شود مطرح نمود؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با ملاحظه اسناد شما و توضیحات تکمیلی درجلسه حضوری امکان پاسخگویی وجود دارد

یک وکیل

سلام " اصلاح سند مالکیت

یک وکیل

سوال تکراریست. مشاوره حضوری توصیه میشود