مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا

سلام تو پیچی خرید کردم اینستا قرار بود پول رو واریز کنم کالا رو برام ارسال کنه متاسفانه پول رو واریز کردم دیگه جوابمو نداده چکار کنم وباید کجا برم مرسی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید یا دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اطلاعات پیج را در اختیار پلیس فتا قرار دهید و با شماره 096380 تماس بگیرید . ضمنا میتوانید علیه صاحب شماره کارت دادخواست مطالبه وجه دهید