مشاوره حقوقی رایگان - زن ناشزه

سلام من گواهی عدم تمکین خانوممو گرفتم و حکم ازدواج مجددم گرفتم خانومم میتونه بره دادگاه بگه پشیمون شدم میخام برگردم ب زندگیم، دوباره درخواست نفقه کنه بگه یا برام خونه بگیره تمکین میکنم یا نفقه جاریه بهم پرداخت کنه؟؟
چون دنبال اذیت کردنه گرفتن دوباره خونه و وسایلم هزینه سنگینی داره،میخام بدونم اون گواهی نشوز مادام العمره یا هر وقت دلش بخاد میتونه برگرده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه اول می تواند برگردد و در این صورت باید منزل مستقل و .‌..تهیه گردد