مشاوره حقوقی رایگان - زن ناشزه

مردی 41 ساله هستم 8ساله از عقدبا همسرم گذشته پسر 2ساله داریم ایشان بسیار بددهن وبی ملاحضه میباشد سابقه خودکشی هم دارددر سالهای قبل چندین بار به بنده حمله ومنو مورد ضرب وجرح قرار داده که مدارکش در پزشکی قانونی موجود است الان هم با کوچکترزن مشکل از کوره دررفته با بددهنی وغرزدن جایگاه اجتماعی منو کاملا پایین میاره اصلا رازی به مراجعه به روانپزشک نیست منو تو عسرو حرج قرار داده و رازی به اصلاح رابطه نیست و چندین بار طلاق توافقی رو منصرف شده و ادامه نداده ومصداق زن ناشزه در قانون هست چطور میتونم عدم سازش از دادگاه بگیرم و خونشو از خودم جدا کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
‌شما می توانید برای طلاق اقدام کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج میتواند دادخواست طلاق را اقامه
نماید ولی باید برای اجرای صیغه طلاق حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد هر زمان بخواهد می تواند همسر خود را طلاق بدهد.
برای حکم نشوز باید زن منزل را ترک کرده باشد تا بتوانید حکم الزام به تمکین بگیرید.