مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام
زوجه بعد محکومیت به تمکین و دریافت اجراییه اجرائیات در محل اقدام به امضای اجرائیه نمود اما بلافاصله از تمکین خودداری کرد و به منزل پدری بازگشت.حال با توجه به گزارشات پاسگاه مبنی بر عدم حضور زوجه در منزل زوج دادگاه در کمال تعجب حاضر به دادن حکم ازدواج مجدد یا ناشزه نیست و زوج به تکرار پرونده تمکین یا طلاق اجبار می‌کنه.چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ازدواج مجدد ، شما باید دادخواست جداگانه اقامه نمایید و

یک وکیل :

سلام به ریس دادگستری مراجعه و از َعبه متخلف شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نمی‌توان او را ملزم که که به خانه برگردد صرفا نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با توجه به اظهارات مجدد شکایت تمکین داشته باشید و همزمان دادخواست جداگانه‌ای مبنی بر تزویج ازدواج ارائه دهید