مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و توقیف اموال از شخص ثالث

با عرض سلام و خسته نباشید.. مبلغ 60میلیون تومان بابت چک از کسی طلبکارم و طرف بعد از دو سال دوندگی به زندان افتاد .. حال پدر ایشان به عنوان شخص ثالث زمینی را به عنوان مال معرفی کرده که مزایده گذاشته شود. و طرف بلافاصله از زندان ازاد شد. سوال اینست چنانچه پدر ایشان کلا برای تشریفات اداری مزایده نیاید و پاسخگو نباشد چه میشود کرد؟ زندانی که ازاد شده ایا میتوان توقیف اموال شخص ثالث را گرفت؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نگران تشریفات اداری مزایده نباشید. اگر مشتری پیدا شود یا خودتان آن مال را بردارید ، نماینده دادگستری جهت تنظیم سند در دفترخانه حاضر میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نگران نباشید ملک اگر فروش نرفت به اندازه طلب شما تملیک میشود