مشاوره حقوقی رایگان - منفک از خدمت در نیروی انتظامی

سلام. بنده پنج سال در نیروی انتظامی آبادان خدمت کردم اما به دلیل بیماری همسرم نتونستم که دنبال کارای تغییر وضعیتم بروم و الان قصد برگشت دارم لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع اداری است به کارگزینی یگان متبوع مراجعه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کادر نظامی هستید یا کارمندی قرار دادی هستید یا پیمانی پیمانی 5 ساله هستید یا پیمانی 6 ساله تجربی هستید یا علمی بیش از 5 سال است رها کردید یا کمتر و مدرک تحصیلی شما دیپلم است یا دانشگاهی شما مرد هستید یا زن و ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟