مشاوره حقوقی رایگان - دریافت راهنمایی جهت طرح شکایت

باسلام
مدتی پیش لوله فاضلاب منزل گرفته بود و به شماره لوله بازکنی که به درب کوچه چسبیده بود تماس گرفتم و این لوله کش 500هزار تومان از ما دستمزد گرفته در صورتیکه فردای اون روز متوجه شدم و از کلی لوله بازکنی های دیگر پرسیدم و همگی گفتند 50هزار تومان دستمزدش بوده، فاکتور پرداخت هم دارم، کجا و چطور میتونم شکایت کنم.
با کمال تشکر و ادب و احترام از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما نمی توانید شکایت کنید زیرا عرفا قبول کردید که این مبلغ را به ایشان در ثبال کارشان تقدیم کنید

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

به اتحادیه مربوطه مراجعه شکایت کنید ضمن اینکه به تعزیرات نیز میتوانید رجوع کنید