مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار ضمایم

سلام بعد از ده ها سال سپری شدن از انعقاد قرارداد سرقفلی یک مغازه ، اخیرا توافقی بین موجر و مستاجر شکل گرفته و طی صورتجلسه ای با توشیح دو شاهد تنظیم گردیده که بر اساس آن مستاجر را متعهد به فعالیت شغلی مشخص کرده است ( از مرغ فروشی کنونی به خواربار یا بزازی ) آیا چنین صورتجلسه ای می تواند تعهد آور بوده و در محاکم قضایی مورد استناد قرار گیرد یا نه ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام. با احترام به دور از ادب و اخلاق دیدم اگر تشکر صمیمانه از جناب کشاورز ننموده باشم از محبتت تان سپاسگزارم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما تعهد آور است
و در صورت تغییر شغل بدون اجازه مالک ، مالک میتواند بدون پرداخت حق سرقفلی درخواست تخلیه ملک را نماید و ..