مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

من 25 سال پیش زمینی رو در خادم آباد شهریار از فامیل خود به صورت قولنامه دستی خریداری کردم. طبق گفته فروشنده، زمین داری سند مشاعی بین شش نفر بوده و در طی این سالها از محضری کردن این معامله طفره رفت. چند وقت پیش به من گفت در حال گرفتن سند تک برگ زمین میباشم. من منتظر انجام این وعده فروشنده بودم که مراحل انجام صدور سند و انتقال سه دانگ از سند به نام خود که به من زنگ زده میگه، زمین رو فروختم بیا سهمت رو بگیر. میگم چرا بدونه اجازه من زمین رو فروختی. جوابی نداره و جالب اینکه سهمی که برای من در نظر گرفته یک به سه میباشد. میگه که من با یک نامه از بنیاد شهید تونستم برای زمین سند و تغییر کاربری بگیرم. در صورتی که من به شهرداری باغستان شهریار مراجعه کردم گفتن با تعهد محضری این کار انجام میشه.حال من دو تا سوال از خدمتتان داشتم.چون خود فروشنده منکر فروش زمین به من نیست و از طرفی هم من تو فامیل شاهدهای زیادی در رابطه با فروش این زمین با فروشنده دارم، میتونم دادخواست فروش مال غیر و کلاهبرداری رو بدم، و دومین سوال دادخواست رو به دادسرای شهریار بدم چون زمین و معامله انجام شده یا به کرج بدم که محل سکونت فروشنده اونجاست.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شخصه پیشنهاد می شود با در دست داشتن پرونده و با توجه به تخصصی بودن موضوع حتما به وکیل مراجعه نمایید زیرا مفهوم دادخواست و عناوین مرتبط در فرض مطرح شده ارتباط حقوقی ویژه ای دارد و ممکن است اشتباه در طرح و شناسایی نوع دعوی علاوه بر اطاله زمان به ضرر شما تمام شود