مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

با سلام
مبلغ 850م درسال 98به یه شخص که مدیرعامل یه شرکت هست پرداخت کردیم که گلخانه ای احداث کنه که متاسفانه طبق نظر کارشناس فقط 25درصد پیشرفت کار داشت ما هم شکایت حقوقی کردیم که محکوم به اصل پول و جریمه شد .و شخص در دادگاه اعسار مدعی شد همه پول رو صرف احداث گلخانه کرده که بعد از فروش آهن آلات و پلاستیک با این تورم در سال 1401 به زحمت مبلغ شده 200 م
سوال = آیا میتوان از ایشان شکایت کیفری کرد که پول رو صرف چی کرده؟
ایشان بعد از اینکه جلب شد در زندان درخواست اعسار داده که در هردو جلسه دادگاه و تجدید نظر رد شده و به قید وثیقه آزاد شده برای جلب مجدد باید خودش رو معرفی کنه یا ما از طرف دفتر خدمات قضایی در خواست جلب مجدد کنیم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شکایت حقوقی کردید نمیتوانید شکایت کیفری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه بخواهید وی را احضار نماید اگر نیامد اقدامات لازم جهت ضبط وثیقه را از دادگاه بخواهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا با شکایت کیفری نتیجه نخواهید گرفت
و شما باید درخواست حکم جلب ایشان ، و توقیف اموال و حسابهای بانکی را نماید
و میتوانید درخواست ممنوع الخدمات شدن ایشان را مطرح کنید
و درخواست ضبط وثیقه را نمایید