مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن مطلقه بدون هیچ درامد با داشتن پدربازنشسته که زنده هستند

من چندسال متارکه کردم. و بعد از جدایی هم شاغل بودم. و با درامدم زندگی رو میچرخوندم. الان به دلایلی بیکار شدم. و کار هم نیست. و من هیچ منبع درامد ندارم. میخواستم ببینم به جز حق اولادی که بابت من حقوق میگیره پدرم. من چون مشکل روحی پیدا کردم بابت شکستم در زندگی و بیمارستان اعصاب و روان 24روز بستری بودم. و الان هم دارو میخورم و تحت نظر روانپزشک هستم. و پدرم به شدت از لحاظ روحی و روانی ازارم میده و از لحاظ مالی هم تا یارانه من رو میگیره. و من شرمم میشه برم جدا کنم.
تو بیمارستان مشاور گفت میتونی از طریق پرونده پزشکیت اقدام کنی و بهت مستمری تعلق میگیره. من رو ببخشید طولانی شد. فقط می‌خوام بدونم کلا راهی هست حقی به من تعلق میگیره من اقدام کنم. و اگر مثبت بود. چه جوریو از کجا باید اقدام کنم. سپاسگزاری میکنم و محبت می‌فرمایید لطف کنید راهنمایی کنید و کمکم کنید. در جامعه ما زن ها اسیب های زیادی بهشون وارد هست اگر اعتقاداتی هم داشته باشه من برای سالم زندگی کردنم و نداشتن پدری که اهمیت نداشت که کمی حداقل میشد دلسوزم میبود

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به راحتی می توانید یارانه خود را از پدر جدا کنید و اینکه درخواست مستمری نمایید اگر کارمند بیمارستان تخصص حقوقی دارد می توانید به ایشان مراجعه کنید!!! اما در خصوص موضوع کاری اگر خروج شما از کار خدای نکرده جنبه کارشکنی و اخراج غیر قانونی دارد موضوع حقوقی است در غیر اینصورت باید بر خود مسلط ،گذشته را فراموش و اغازی دوباره داشته باشید ضمنن از متانت و رعایت ادب و حرمت همکاران وکیل در سوالات مطرح شده قدردانی می نمایم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سوال شما مفهوم نیست بابت چه چیزی مستمری بگیرید شما //////؟؟؟؟؟؟