مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف مرد و گرفتن تمام حقوق زن

سلام وقت همگی بخیر. شوهرم درخواست طلاق دادن19ماه ازدواج کردیم ک شوهرم11ماهش رو ولم کرده رفته طی دو مرحله الان نفقه قبل رو اجرا گذاشتم و جاری ک سال قبل4910000تومن محکوم شد ب بعدش برگشت الان مجموع واریزی ها مدنظر قاضی هست یا بعد از حکم اولی؟و اینکه اگر شوهرم اول آبان بیاد چجوری میتونم اعلام کنم ک براش سنگین پیش قسط مهریه ببرن من طلاق نمیخام فقط ی حقوق کارمندی ماهی 10تومن داره ویارانه و دوتا دختر از ازدواج سابقش هیچ اموالی هم نداره؟چجوری تحت فشارش میشه گذاشت اگرم نیاد پرونده بسته میشه من چجوری میتونم حقمو بگیرم و حق طلاق بهم میدن با توجه به اینکه حدود11ماه ولم کرده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند برسی بیشتر می باشد
در صورت تمایل درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و سپس درخواست اجرای مهریه در اجرای ثبت را مطرح نمایید و درخواست توقیف حسابهای بانکی و اموال زوج را نمایید و